en
Головна сторінка   »  
Новини
« назад

02 грудня 2019
Яке то свято без ялинки
 

  Ми навіть не уявляємо собі новорічні свята без лісової красуні – ялинки. Саме тому кожен з нас спішить, щоб придати її та наповнити оселю пахучим хвойним запахом. Якщо влітку надихатись вдосталь його можна у лісі, то взимку не кожен може вибратись на природу. Саме тому, щоб порадувати людей та принести затишок у кожну домівку,  наші лісівники виростили чимало лісових красунь. Продаватимуть їх на території рекреаційного місця відпочинку спеціалізованого магазину «Лісовичок» / Славецьке лісництво /та безпосередньо у лісництвах.
    За словами начальника відділу лісового господарства Ярослава Лазоряка з кожним роком плани на заготівлю новорічних ялинок зменшуються. До прикладу, в цьому році їх заготовлено для реалізації в кількості 1000 шт / проти 5 тис. у минулому році/. Такі плани формуються в залежності від попиту, тому для чого зрубувати їх більше, ніж можна реалізувати. А ще, як свідчить практика, найбільшою є реалізація у другій половині грудня, тому ще є час кожному вирішити яку і коли  ялинку придбати.
   До речі, ціни на лісові красуні у нас такі: ялина- від 1.0 до 1.5 м – 96 грн. з ПДВ, від 1. 0 до 2.0 м – 120 грн з ПДВ. При відпуску ялинок довжиною більше 2 м додаються 50 грн. без ПДВ за кожні 0,5 м довжини.

                                                                                                                Прес –служба.

Шановні відвідувачі!

   Ми раді вітати Вас на сайті ФІЛІЇ «БЕРЕГОМЕТСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО»

ДСГП «ЛІСИ УКРАЇНИ»!

   Сподіваємось, що тут Ви знайдете для себе цікаву й корисну інформацію про пріоритетні напрямки розвитку підприємства, товари та послуги, основні досягнення і плани лісівничого колективу Буковини. Ми зробимо все можливе, щоб віртуальна екскурсія сторінками нашого веб-сайту була цікавою і максимально інформативною.

 

Останні новини
17 вересня 2023 о 08:00

Шановні колеги! Щиро вітаю з професійним святом - Днем працівника лісу! В першу чергу хочу висловити вдячність за ваш невтомний і надзвичайно важливий внесок у збереження та розвиток нашої галузі. Спеціалісти лісового господарства - це ті, хто завжди готовий стояти на сторожі природних ресурсів та забезпечити екологічний баланс. Наша праця вимагає великих зусиль, відданості та знань. Прийміть в цей осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку та мирного неба! Дякую усім воїнам-лісівникам, які сьогодні захищають Україну від російських загарбників. Вісна пам'ять тим Героям, які віддали життя за батьківщину. З повагою,  Роман ПРИКАЗКА Директор філії "Берегометське лісомисливське господарство" ДП "Ліси України"

Всі новини