en
Головна сторінка   »  
Новини
« назад

14 лютого 2020
Кохайте і будьте коханими
 

   День Святого Валентина (Валентинів день, День Закоханих) щорічне свято, яке припадає на 14 лютого.
   Історія цього свята протягом сторіч передається з вуст в вуста, обростаючи новими романтичними подробицями. Як говорить легенда, молодий християнський священик Валентин жив у Римі в ІІІ столітті нашої ери під час правління жорстокого імператора Клавдія ІІ, що до того був язичником і пригноблював християн. Він вважав, що нібито саме сім’я заважає солдатам воювати за імперію і видав указ, яким забороняв воїнам одружуватися.  Валентин, попри цей указ, таємно вінчав римських легіонерів з їхніми коханими. За це священик був арештований і присуджений до страти. У в’язниці Валентин закохався в дочку тюремника, яку лікував від сліпоти на прохання її батька.
   Стратили його 14 лютого 270 року. Перед стратою він встиг написати лист своїй коханій, що закінчувався підписом: «Твій Валентин». Дівчина так жагуче бажала побачити почерк свого коханого й прочитати послання, що зрештою прозріла. З тих пір заступником всіх закоханих прийнято вважати Святого Валентина, він оберігає й з’єднує люблячі серця.
    День Святого Валентина святкують практично в усім світі. В Україні традицію  святкування Дня Закоханих перейняли нещодавно, але вона одразу стала популярною, особливо – в молоді. Вважається, що подарунок до Дня Святого Валентина оберігає кохання і не допускає розтавання. От чого до вибору такого подарунка закохані ставляться дуже серйозно, адже він повинен бути особливим!
   Кохайте і будьте коханими!
                                                                                                   Прес –служба.

Шановні відвідувачі!

   Ми раді вітати Вас на сайті ФІЛІЇ «БЕРЕГОМЕТСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО»

ДСГП «ЛІСИ УКРАЇНИ»!

   Сподіваємось, що тут Ви знайдете для себе цікаву й корисну інформацію про пріоритетні напрямки розвитку підприємства, товари та послуги, основні досягнення і плани лісівничого колективу Буковини. Ми зробимо все можливе, щоб віртуальна екскурсія сторінками нашого веб-сайту була цікавою і максимально інформативною.

 

Останні новини
17 вересня 2023 о 08:00

Шановні колеги! Щиро вітаю з професійним святом - Днем працівника лісу! В першу чергу хочу висловити вдячність за ваш невтомний і надзвичайно важливий внесок у збереження та розвиток нашої галузі. Спеціалісти лісового господарства - це ті, хто завжди готовий стояти на сторожі природних ресурсів та забезпечити екологічний баланс. Наша праця вимагає великих зусиль, відданості та знань. Прийміть в цей осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку та мирного неба! Дякую усім воїнам-лісівникам, які сьогодні захищають Україну від російських загарбників. Вісна пам'ять тим Героям, які віддали життя за батьківщину. З повагою,  Роман ПРИКАЗКА Директор філії "Берегометське лісомисливське господарство" ДП "Ліси України"

Всі новини