en
Головна сторінка   »  
Новини
« назад

14 лютого 2020
Пам’ятаємо про їх подвиг
 

   15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. З кожним роком історія віддаляє нас від тих вогняних років афганської війни. Але час непідвладний викреслити з пам’яті людської приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі синів і дочок України.
  Тим, хто не з власної волі потрапив у вир афганської війни наївними 18-річними романтиками, було найважче звикати до смертей, до загибелі бойових побратимів, втрачати друзів і навіть наважитися стріляти. Але війна - дуже цинічний учитель. Звідти поверталися посивілими і скаліченими. Афганістан для них став жорстокою школою виживання. І далеко не кожен, хто звідти повернувся, зумів безболісно адаптуватися до мирного життя.
   Напередодні адміністрація та профком підприємства привітали учасників бойових дій на території Афганістану, які працюють і досі  на підприємстві. А це, зокрема, водій  РТД Ілля Мельник, єгер Чемернарського лісництва Іван Граб та працівник Вашківецького лісництва Микола Маньковський.
  Афганці серед нас – це окрема згуртована каста, яка знає ціну життю і справжній дружбі. Саме вони найчастіше підтримують один одного у важкі моменти. 15 лютого – це їх особливий день – день, коли для них скінчилася чужа жорстока війна, за яку так дорого заплачено.
-  Ви завжди для всіх були і є прикладом мужності, відваги, зразком людей, для яких обов`язок – не просто слово, а норма поведінки, зміст життя. Ви, воїни-афганці, – народ стійкий, мудрий і добросовісний. Сьогодні, коли в Україні дуже складна ситуація, вашого досвіду, мудрості потребує, як ніколи, наша країна. З глибокою шаною згадуємо всіх, хто загинув під час виконання свого військового обов’язку за межами України, — наголосив директор підприємства Руслан Максимчук.
  Від імені всього трудового колективу він побажав воїнам-афганцям та їхнім родинам добра і щастя, мирного неба, достатку, міцного здоров’я, довгих років життя!  

                                                                                            Прес –служба.

Шановні відвідувачі!

   Ми раді вітати Вас на сайті ФІЛІЇ «БЕРЕГОМЕТСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО»

ДСГП «ЛІСИ УКРАЇНИ»!

   Сподіваємось, що тут Ви знайдете для себе цікаву й корисну інформацію про пріоритетні напрямки розвитку підприємства, товари та послуги, основні досягнення і плани лісівничого колективу Буковини. Ми зробимо все можливе, щоб віртуальна екскурсія сторінками нашого веб-сайту була цікавою і максимально інформативною.

 

Останні новини
17 вересня 2023 о 08:00

Шановні колеги! Щиро вітаю з професійним святом - Днем працівника лісу! В першу чергу хочу висловити вдячність за ваш невтомний і надзвичайно важливий внесок у збереження та розвиток нашої галузі. Спеціалісти лісового господарства - це ті, хто завжди готовий стояти на сторожі природних ресурсів та забезпечити екологічний баланс. Наша праця вимагає великих зусиль, відданості та знань. Прийміть в цей осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку та мирного неба! Дякую усім воїнам-лісівникам, які сьогодні захищають Україну від російських загарбників. Вісна пам'ять тим Героям, які віддали життя за батьківщину. З повагою,  Роман ПРИКАЗКА Директор філії "Берегометське лісомисливське господарство" ДП "Ліси України"

Всі новини