en
Головна сторінка   »  
Новини
« назад

12 грудня 2019
Дбайте про особисту безпеку
 

   На нашому підприємстві питанням охорони та безпеки праці приділяється належна увага. На кожній виробничій нараді йдеться про необхідність дотримання працівниками вимог та правил безпечної праці. Та все ж таки нещасні випадки трапляються, а днями такий випадок із смертельним наслідком стався із трактористом Чемернарського лісництва Петром Хапінським.
   Наші лісівники миттєво відреагували на це, а адміністрація зобов’язала провести у всіх лісництвах обговорення причин з тим, щоб унеможливити повторення трагедії. Провідний інженер з охорони праці Іван Коротчук зустрівся з лісорубами Вашківецького лісництва/ на фото/. Він акцентував увагу на людському факторі. Дивує те, що всі працівники, пройшовши навчання, медичний огляд, маючи у своєму забезпеченні небхідний спецодяг, спецвзуття, так легковажно відносяться до виконання службових обов’язків та проявляють особисту необережність.
    Тому одним з основних завдань, які стоять перед керівництвом та відповідальними за стан охорони праці на виробництві, є доведення до усіх працюючих вимог ст.14 Закону України  « Про охорону праці», згідно з якою працівник зобов’язаний дбати про особисту безпеку і здоров’я, а також про безпеку і здоров’я оточуючих людей  в процесі виконання будь-яких робіт чи під час перебування на території підприємства, а також знати і виконувати вимоги нормативно – правових актів з охорони праці, правил поводження з машинами, механізмами, устаткуванням та іншими засобами виробництва, користуватися засобами колективного та індивідуального захисту.

                                                                                                      Прес –служба.

Шановні відвідувачі!

   Ми раді вітати Вас на сайті ФІЛІЇ «БЕРЕГОМЕТСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО»

ДСГП «ЛІСИ УКРАЇНИ»!

   Сподіваємось, що тут Ви знайдете для себе цікаву й корисну інформацію про пріоритетні напрямки розвитку підприємства, товари та послуги, основні досягнення і плани лісівничого колективу Буковини. Ми зробимо все можливе, щоб віртуальна екскурсія сторінками нашого веб-сайту була цікавою і максимально інформативною.

 

Останні новини
17 вересня 2023 о 08:00

Шановні колеги! Щиро вітаю з професійним святом - Днем працівника лісу! В першу чергу хочу висловити вдячність за ваш невтомний і надзвичайно важливий внесок у збереження та розвиток нашої галузі. Спеціалісти лісового господарства - це ті, хто завжди готовий стояти на сторожі природних ресурсів та забезпечити екологічний баланс. Наша праця вимагає великих зусиль, відданості та знань. Прийміть в цей осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку та мирного неба! Дякую усім воїнам-лісівникам, які сьогодні захищають Україну від російських загарбників. Вісна пам'ять тим Героям, які віддали життя за батьківщину. З повагою,  Роман ПРИКАЗКА Директор філії "Берегометське лісомисливське господарство" ДП "Ліси України"

Всі новини