en
Головна сторінка   »  
Новини
« назад

20 листопада 2019
Це наш перспективний напрямок
 

        На нашому підприємстві активно розвивається  деревообробний напрям, бо саме мораторій на експорт лісу – кругляка стимулює підприємство розвивати деревообробну галузь.
      Маючи сировину і враховуючи попит ринку на продукцію переробки, підприємство придбало  верстат ВК- 40 ПП «Імпекс» / Україна/ для повздовжньої обрізки необізних пиломатеріалів який  уже  введено в експлуатацію  в лісопильно- деревообробному цеху  і працювати на якому доручили кращим верстатникам. Багато зусиль для того, щоб верстат вчасно запрацював, поряд з головними спеціалістами доклав і начальник цеху Юрій Курелюк.

     Впровадження такого нового устаткування дасть змогу  суттєво збільшити обсяги випуску продукції, знизити трудомісткість виробничого процесу, удосконалити технологію обробки деревини, значно покращити якість готової продукції та створить нові робочі місця. А ще дане обладнання забезпечує високу точність в обробці пиломатеріалів та відмінну якість пилення.
     Робота в напрямку  збільшення деревообробних потужностей дасть позитивний ефект, адже кожен новий етап обробки  пиломатеріалів збільшує додану вартість деревини, а додатково зароблені кошти залишаються на підприємстві для оновлення основних засобів. До речі, вартість придбаного обладнання обійшлася підприємству у 70 тис. грн. власних коштів. Віриться, що це швидко окупиться, а сам процес нарощування деревообробних обсягів адміністрація підприємства вважає перспективним напрямом роботи. 

                                                                                          Прес –служба.

Шановні відвідувачі!

   Ми раді вітати Вас на сайті ФІЛІЇ «БЕРЕГОМЕТСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО»

ДСГП «ЛІСИ УКРАЇНИ»!

   Сподіваємось, що тут Ви знайдете для себе цікаву й корисну інформацію про пріоритетні напрямки розвитку підприємства, товари та послуги, основні досягнення і плани лісівничого колективу Буковини. Ми зробимо все можливе, щоб віртуальна екскурсія сторінками нашого веб-сайту була цікавою і максимально інформативною.

 

Останні новини
17 вересня 2023 о 08:00

Шановні колеги! Щиро вітаю з професійним святом - Днем працівника лісу! В першу чергу хочу висловити вдячність за ваш невтомний і надзвичайно важливий внесок у збереження та розвиток нашої галузі. Спеціалісти лісового господарства - це ті, хто завжди готовий стояти на сторожі природних ресурсів та забезпечити екологічний баланс. Наша праця вимагає великих зусиль, відданості та знань. Прийміть в цей осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку та мирного неба! Дякую усім воїнам-лісівникам, які сьогодні захищають Україну від російських загарбників. Вісна пам'ять тим Героям, які віддали життя за батьківщину. З повагою,  Роман ПРИКАЗКА Директор філії "Берегометське лісомисливське господарство" ДП "Ліси України"

Всі новини