en
Головна сторінка   »  
Новини
« назад

16 вересня 2019
Вшанували працю лісівників
 

      Чудового недільного дня зібралися берегометчани на селищному стадіоні, щоб урочисто відзначити День працівника лісу та День селища.
        Бадьорі мелодії духового оркестру школи мистецтв запрошували усіх до святкової сцени, звідки й пролунали найкращі вітання та побажання славним трударям. А стосувалися вони усіх, хто пов'язав свою долю з лісом, примноженням та використанням його невичерпних ресурсів. Одним із найдорожчих скарбів нашого краю є неповторна краса лісів. Ліс – не тільки унікальний і безцінний дарунок природи, прикраса рідної землі, але й запорука нашої екологічної безпеки, а також основа економічної стабільності регіону. Тому невтомна праця лісівників Буковини, котра спрямована на збереження та примноження цього національного скарбу, сьогодні дуже поважна.
     Зі словами щирої вдячності й пошани за щоденний труд, вагомі зусилля задля добробуту нинішнього та майбутнього поколінь нашим лісівникам виступили директори ДП « Берегометське ЛМГ» Руслан Максимчук та Вижницького держспецлісгоспу АПК Юрій Ткачук, гості свята – заступник голови РДА Юрій Татарин, голова районної Ради Михайло Андрюк, голова обкому профспілки працівників лісового господарства Володимир Барабах. У їх виступах йшлося про те,що саме від професійної, невтомної та самовідданої праці колег - лісівників  залежить збереження зеленого багатства, його відновлення та розвиток. Їх щоденна праця  в усі пори року за будь-якої погоди покликана примножувати лісові насадження нашого краю, вона забезпечує екологічну безпеку громадян району та гармонійну взаємодію суспільства і природи нашого краю. Вони побажали невтомним трударям  міцного здоров’я, достатків у сім’ях, щастя, миру та добробуту в країні.  Тут же кращим з кращих були вручені Почесні грамоти.
    Нині перед лісівниками стоїть низка надважливих завдань. Лісівникам та всім, хто причетний до розвитку лісової галузі, належить і надалі збільшувати лісисті території нашого регіону,  оберігати екологічну привабливість лісів, запроваджувати сучасні методи ведення лісового господарства, використання лісових ресурсів та корисних властивостей лісу, боротися із самовільними рубками, пожежами та шкідниками, піднімати матеріальну базу лісової науки й освіти до сучасного європейського рівня.
    Не могли не вшанувати  у цей день й наших славних воїнів – атовців, які захищали наш мир і спокій та щасливо повернулися до рідної домівки. Їм були вручені нагороди та живі квіти, а майстри сцени дарували свої концертні номери. Усі присутні помолилися за мир в Україні  разом   із священиками  Свято- Юріївської та Свято- Михайлівської церков отцями Степаном Колотилом та Олександром Кігніцьким.
         Цікавими були виступи  вихованців танцювальної студії школи мистецтв «Первоцвіт», жіночого вокального ансамблю «Перлина Карпат» та чоловічого «Карпатські джерела», солісток Богдани Сергій, Богдани Жебчук та Аліни Стратій, Цікавою була демонстрація робіт майстра вишивки з Лопушної Магдалини Криштофяк,  а також виступи  нашого земляка Михайла Скрипця – гуцульський хіп – хоп-, гостей із с. Малятинці Заставнівського району – фольк гурт «Надія» та прославленої команди КВК «Стоп кадр»  і їх маленьких вихованців – команди «Торпедо плюс».
     Усі бажаючі на святі мали змогу подивитися футбольні та шашкові змагання, скуштували смачних страв буковинської кухні, потанцювати.
       День працівника лісу — не лише професійне свято, яке за традицією відзначаєтеся золотої осені. Це, можна сказати, своєрідний іспит наших співвітчизників їхнього відношення до рідної природи і до лісу. Один з класиків писав: «Слово поета у порівнянні з заслугами лісівників блідне, скромна праця лісівників створює щастя для наступних поколінь».
                                                                                   Прес –служба ДП«Берегометське ЛМГ».

Шановні відвідувачі!

   Ми раді вітати Вас на сайті ФІЛІЇ «БЕРЕГОМЕТСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО»

ДСГП «ЛІСИ УКРАЇНИ»!

   Сподіваємось, що тут Ви знайдете для себе цікаву й корисну інформацію про пріоритетні напрямки розвитку підприємства, товари та послуги, основні досягнення і плани лісівничого колективу Буковини. Ми зробимо все можливе, щоб віртуальна екскурсія сторінками нашого веб-сайту була цікавою і максимально інформативною.

 

Останні новини
17 вересня 2023 о 08:00

Шановні колеги! Щиро вітаю з професійним святом - Днем працівника лісу! В першу чергу хочу висловити вдячність за ваш невтомний і надзвичайно важливий внесок у збереження та розвиток нашої галузі. Спеціалісти лісового господарства - це ті, хто завжди готовий стояти на сторожі природних ресурсів та забезпечити екологічний баланс. Наша праця вимагає великих зусиль, відданості та знань. Прийміть в цей осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку та мирного неба! Дякую усім воїнам-лісівникам, які сьогодні захищають Україну від російських загарбників. Вісна пам'ять тим Героям, які віддали життя за батьківщину. З повагою,  Роман ПРИКАЗКА Директор філії "Берегометське лісомисливське господарство" ДП "Ліси України"

Всі новини