en
Головна сторінка   »  
Новини
« назад

04 лютого 2019
Обговорюємо виконання колективного договору
 

       На нашому підприємстві триває колдоговірна кампанія. Трудівники цехів та виробничих підрозділів висловлюються щодо стану виконання умов колективного договору за 2018 рік та вносять свої пропозиції щодо прийняття нового  колдоговору на 2019 рік.
      Цікаво та продуктивно відбулися такі збори у лісопильно- дереообробному цеху. Начальник  цеху Юрій Курелюк  подякував трудівникам за старання і наполегливість, наголосивши, що завдяки сумлінній праці  всього колективу успішно виконані планові показники.  Так, було розпиляно понад 27 тис. кубометрів деревини, що на 3 тис. куб.м більше, ніж у 2017 році. Відповідно, зросла і середня заробітна плата - 8500 грн. у 2018 році проти 6875 у 2017 . Він побажав, щоб і надалі усі з відповідальністю ставились до своїх трудових обов’язків та досягали ще кращих показників.

     Голова цехового комітету профспілки Ігор Бабляк зупинився на основних питаннях охорони праці та соціального розвитку колективу. Зокрема, відзначив, що робітники цеху повністю забезпечені спецодягом та спецвзуттям, сумлінно виконують усі вимоги безпечної  праці, тому й трудяться без виробничого травматизму. Постійно поліпшуються умови праці, що сприяє підвищенню її продуктивності. В колективі належна увага приділяється питанням соціального розвитку, а саме: працівники цеху отримали паливні норми, 205 куб. м. пиловника та 109 - будівельного лісу за пільговими цінами,  на оздоровлення  було виплачено понад 219 тис. грн.; з нагоди ювілейних дат 4 працівникам було виплачено одноразове заохочення на суму 16 тис. грн; з профбюджету 20 працівників отримали 39,5 тис. грн. допомоги, а також кожному при наданні щорічної відпустки надавали по 2,5 тис. грн. на оздоровлення.  Усі працівники цеху отримували одноразове матеріальне заохочення до професійного свята – Дня працівника лісу, жінки - трудівниці – до 8 Березня, а діти працівників – подарунки до Дня Святого Миколая та Нового року.
         За сумлінну працю належить й активно відпочивати. І тут профспілка потурбувалась про це, зокрема на Чорноморському узбережжі у пансіонаті «Рута» відпочило 8 робітничих сімей, один – поправив своє здоров’я у санаторію.

      Проте, для того, щоб лісопильщикам ще краще працювалось, належить зробити чимало:
     - своєчасно забезпечувати стрічкові рами та багатопильний верстат запасними частинами;
     - провести реконструкцію транспортера по виносу тирси з підвального приміщення з встановленням звукової сигналізації;
      - завершити реконструкцію естакади подачі сировини в цех біля ангару №1;
     - провести ремонт вагонеток в ангарі №1;
     - реконструювати площадку сортування готової продукції із встановленням твердого покриття;
     - біля рубильної машини обладнати піднавіс для оператора;
      - закріпити слюсаря за стрічковими рамами для наладки і ремонту;
     - працівників складу готової продукції забезпечувати черевиками замість чоботів;
     - збільшити виплати на оздоровлення;
     - залишити воїнам АТО і учасникам бойових дій пільги на придбання паливної норми;
     - оплату за зимовий період проводити з початку опалювального періоду.
      Присутні на зборах директор Руслан Максимчук та голова профкому Василь Бужора також відзначили сумлінну працю колективу лісопильно-деревообробного цеху, висловили своє бачення і пропозиції щодо поліпшення роботи всього колективу. Вони висловили побажання працівникам не втрачати оптимізму, утримуватись на досягнутих позиціях і у виробничих показниках, і в їх соціальному захисті.

 

Прес – служба.

Шановні відвідувачі!

   Ми раді вітати Вас на сайті ФІЛІЇ «БЕРЕГОМЕТСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО»

ДСГП «ЛІСИ УКРАЇНИ»!

   Сподіваємось, що тут Ви знайдете для себе цікаву й корисну інформацію про пріоритетні напрямки розвитку підприємства, товари та послуги, основні досягнення і плани лісівничого колективу Буковини. Ми зробимо все можливе, щоб віртуальна екскурсія сторінками нашого веб-сайту була цікавою і максимально інформативною.

 

Останні новини
17 вересня 2023 о 08:00

Шановні колеги! Щиро вітаю з професійним святом - Днем працівника лісу! В першу чергу хочу висловити вдячність за ваш невтомний і надзвичайно важливий внесок у збереження та розвиток нашої галузі. Спеціалісти лісового господарства - це ті, хто завжди готовий стояти на сторожі природних ресурсів та забезпечити екологічний баланс. Наша праця вимагає великих зусиль, відданості та знань. Прийміть в цей осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку та мирного неба! Дякую усім воїнам-лісівникам, які сьогодні захищають Україну від російських загарбників. Вісна пам'ять тим Героям, які віддали життя за батьківщину. З повагою,  Роман ПРИКАЗКА Директор філії "Берегометське лісомисливське господарство" ДП "Ліси України"

Всі новини