en
Головна сторінка   »  
Новини
« назад

22 січня 2019
Взяли участь в урочистостях
 

  Представники нашого підприємства взяли активну участь в святкових заходах, присвячених Дню Соборності України, які відбулися у Вижниці.
   У залі засідань районної Ради присутніх вітали народний депутат України Іван Рибак, голова Вижницької РДА Руслан Сенчук, голова Вижницької районної Ради Михайло Андрюк, вижницький міський голова Олексій Чепіль. Вони відзначали, що в єдності – наша сила, тому нам необхідно об’єднатися навколо Української єдиної незалежної держави.
   Тут же представники районної влади вручили причетним до свята грамоти облдержадміністрації. Ювілейну відзнаку «100 років Буковинському віче» отримав і наш працівник – лісничий Славецького лісництва Іван Гриминчук / на фото/.
  Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих героїв, які захищали наш мир і спокій на Сході країни.
  Цікавими і змістовними були виступи аматорів сцени, серед яких і берегометчани  – чоловічий вокальний ансамбль « Карпатські джерела», основу якого складають наші працівники і ветерани галузі, а також чарівна Євгенія Іпатій, без виступу якої не обходяться жодні  святкування лісівників.
  На завершення урочистостей  усі дружньо виконали духовний гімн « Боже великий, єдиний, нам Україну храни!»

 

 

Прес – служба.

 

Шановні відвідувачі!

   Ми раді вітати Вас на сайті ФІЛІЇ «БЕРЕГОМЕТСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО»

ДСГП «ЛІСИ УКРАЇНИ»!

   Сподіваємось, що тут Ви знайдете для себе цікаву й корисну інформацію про пріоритетні напрямки розвитку підприємства, товари та послуги, основні досягнення і плани лісівничого колективу Буковини. Ми зробимо все можливе, щоб віртуальна екскурсія сторінками нашого веб-сайту була цікавою і максимально інформативною.

 

Останні новини
17 вересня 2023 о 08:00

Шановні колеги! Щиро вітаю з професійним святом - Днем працівника лісу! В першу чергу хочу висловити вдячність за ваш невтомний і надзвичайно важливий внесок у збереження та розвиток нашої галузі. Спеціалісти лісового господарства - це ті, хто завжди готовий стояти на сторожі природних ресурсів та забезпечити екологічний баланс. Наша праця вимагає великих зусиль, відданості та знань. Прийміть в цей осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку та мирного неба! Дякую усім воїнам-лісівникам, які сьогодні захищають Україну від російських загарбників. Вісна пам'ять тим Героям, які віддали життя за батьківщину. З повагою,  Роман ПРИКАЗКА Директор філії "Берегометське лісомисливське господарство" ДП "Ліси України"

Всі новини