en
Головна сторінка   »  
Новини
« назад

20 вересня 2018
Оновлене рекреаційне місце
 

   Важливими складовими процесу людської життєдіяльності є праця та відпочинок. Саме про це дбають на нашому підприємстві, розуміючи що ліс має бути  рідним і його треба берегти та охороняти. У кожному населеному пункті саме лісництва є досконалим куточком краси, де гармонійно поєднуються розкіш природи та особливий затишок, створений руками славних лісівників. Такі території постійно оновлюються, на них підтримується відповідний порядок і чистота.
  Казково виглядають контори лісництв, прикрашені клумбами, на яких з ранньої весни і до пізньої осені милують око тюльпани, півонії, флокси, чорнобривці, айстри та жоржини. А між посадженими вздовж огорожі декоративними деревами і кущами стелиться символ життя і безсмертя людської душі - хрещатий барвінок. Нерідко зустрічається і символ кохання – гордовита троянда, оспівана поетами усіх часів і народів. Повітря, насичене ароматом квітів, ніжне, як поцілунок, легке, як весняний вітерець. А дбають про цю красу наші лісничі та інші працівники лісництв, які краще інших відчувають, що у красі закладена особлива енергетична могутність.
  Чергову акцію доброти провели наші працівники у Мигівському лісництві – облагородили місце відпочинку в урочищі Мигово- Майдан. І зробили все так,щоб можна було тут влаштовувати сімейний відпочинок. Спорудили затишні альтанки, спортивний майданчик, спеціально відведені місця для багаття. Не забули подбати і про дозвілля для наймолодших, аби дітвора могла спокійно розважатися на природі. Було встановлено також інформаційні та попереджувальні аншлаги.
  Слід зазначити, що наша працівниця Анна Баран, яка має відповідну освіту/ закінчила Український державний лісотехнічний університет по спеціальності садово- паркове господарство/, доклала чимало зусиль, знань і вмінь для створення такої краси – чудового ландшафтного дизайну. Тепер  тут  усе належно доглянуте і ніби промовляє турботою людей, котрі доклали до цього чимало зусиль.
   Ми ж закликаємо відвідувачів дотримуватись елементарних правил безпеки життя, берегти природу і шанувати працю лісівників!

 

Прес - служба

 

Шановні відвідувачі!

   Ми раді вітати Вас на сайті ФІЛІЇ «БЕРЕГОМЕТСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО»

ДСГП «ЛІСИ УКРАЇНИ»!

   Сподіваємось, що тут Ви знайдете для себе цікаву й корисну інформацію про пріоритетні напрямки розвитку підприємства, товари та послуги, основні досягнення і плани лісівничого колективу Буковини. Ми зробимо все можливе, щоб віртуальна екскурсія сторінками нашого веб-сайту була цікавою і максимально інформативною.

 

Останні новини
17 вересня 2023 о 08:00

Шановні колеги! Щиро вітаю з професійним святом - Днем працівника лісу! В першу чергу хочу висловити вдячність за ваш невтомний і надзвичайно важливий внесок у збереження та розвиток нашої галузі. Спеціалісти лісового господарства - це ті, хто завжди готовий стояти на сторожі природних ресурсів та забезпечити екологічний баланс. Наша праця вимагає великих зусиль, відданості та знань. Прийміть в цей осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку та мирного неба! Дякую усім воїнам-лісівникам, які сьогодні захищають Україну від російських загарбників. Вісна пам'ять тим Героям, які віддали життя за батьківщину. З повагою,  Роман ПРИКАЗКА Директор філії "Берегометське лісомисливське господарство" ДП "Ліси України"

Всі новини