en
Головна сторінка   »  
Новини
« назад

06 липня 2018
Для людей праці
 

   Керівники нашого підприємства у своїй повсякденній трудовій діяльності дотримуються принципу, що запорукою ефективної та високопродуктивної праці лісівників є забезпечення їх належними та комфортними умовами. За цим же принципом працюють і керівники структурних підрозділів, тому в трудових колективах постійно проводяться ремонти з поліпшення побутових умов для лісівничого колективу.
    Добру справу зробили працівники Вашківецького лісництва  - спільними зусиллями провели ремонт контори та облаштували прилеглі території. Ремонт був зумовлений тим ,що будівля більше  30 років слугувала людям та мала непривабливий вигляд.
   За словами лісничого Миколи Дмитрюка, усі роботи проводилися власними силами. Добрих слів подяки за сумлінну працю заслуговують майстри Іван Олексійчук, Ярослав Олійник, Дмитро Дячук, Василь Федюк, Михайло Гнитишин, Олександр Теслицький та Петро Боднарашик. А майстер по лісозаготівлі Петро Дячук крім усього ще й старанно потрудився на встановлені нової огорожі.
   Звичайно, під час ремонт не могли обійтись без послуг водіїв Євгена Рокочі та Олександра Бучацького, які підвозили необхідні матеріали. Тут же їм завжди на допомогу приходив робітник на рубках догляду за лісом Микола Попадюк. Не шкодуючи сил і часу старанно працювали пожежний сторож Микола Дячук, дорожний робітник Олексій Шандро і єгер Дмитро Лукащук. А скільки роботи переробили працьовиті руки прибиральниці Любові Данилюк, щоб усе довести до порядку.
     І ось всі роботи позаду: за 3 місяці здійснено весь обсяг ремонту і тепер ошатна дво- поверхова будівля має нове обличчя і по праву вважається окрасою села Карапчів.
 -Таке  гарне адмінприміщення – це комфортні умови для щоденної непростої лісівничої праці, - каже директор підприємства Руслан Максимчук. – Тож віриться, що в оновленому лісництві людям буде  краще трудитись, адже на робочих місцях ми проводимо значну частину свого часу. Тому ми і надалі будемо поліпшувати умови праці своїх трудівників, оновлювати обладнання та механізми, облагороджувати виробничі  приміщення.
    Вашківецькі лісівники добре розуміють, що саме контора є візитівкою лісової галузі і її першою бачать відвідувачі, що сюди приїжджають. Тому й стараються зробити  її красивою та привабливою. А ще, за словами М.Дмитрюка, вони підтримують загальновідомий вислів, що кращим за  лісництво у селі може бути тільки Божий храм.

 

Прес – служба.

Шановні відвідувачі!

   Ми раді вітати Вас на сайті ФІЛІЇ «БЕРЕГОМЕТСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО»

ДСГП «ЛІСИ УКРАЇНИ»!

   Сподіваємось, що тут Ви знайдете для себе цікаву й корисну інформацію про пріоритетні напрямки розвитку підприємства, товари та послуги, основні досягнення і плани лісівничого колективу Буковини. Ми зробимо все можливе, щоб віртуальна екскурсія сторінками нашого веб-сайту була цікавою і максимально інформативною.

 

Останні новини
17 вересня 2023 о 08:00

Шановні колеги! Щиро вітаю з професійним святом - Днем працівника лісу! В першу чергу хочу висловити вдячність за ваш невтомний і надзвичайно важливий внесок у збереження та розвиток нашої галузі. Спеціалісти лісового господарства - це ті, хто завжди готовий стояти на сторожі природних ресурсів та забезпечити екологічний баланс. Наша праця вимагає великих зусиль, відданості та знань. Прийміть в цей осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку та мирного неба! Дякую усім воїнам-лісівникам, які сьогодні захищають Україну від російських загарбників. Вісна пам'ять тим Героям, які віддали життя за батьківщину. З повагою,  Роман ПРИКАЗКА Директор філії "Берегометське лісомисливське господарство" ДП "Ліси України"

Всі новини