en
Головна сторінка   »  
Новини
« назад

22 червня 2017
Показали грунтовні знання
 

  З 2009  року Володимир Жебчук очолює колектив Долішньо – Шепітського лісництва. І за цей час /в добру годину сказати/, тут не було випадків виробничого травматизму.  Заслуга в цьому, насамперед, самого керівника, який належним чином організовує безпечну працю своїх підлеглих,  а також лісівників, які добре знають свої права та обов’язки щодо  дотримання  усіх вимог охорони праці та техніки безпеки.
   Як і в кожному виробничому підрозділі, тут  було проведено навчання по 40- годинній програмі , під час якого викладачі наголошували на необхідності посилення контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною, а також суворому дотриманні працівниками вимог законодавчих та нормативно - правових актів з охорони праці. А  днями робітники успішно пройшли підсумкову атестацію.
   Лісівники, а це члени комплексних лісозаготівельних бригад, показали належний рівень знань з правил розробки лісосік, лісозаготівельних робіт, трелювання та розкряжування деревини, пожежної безпеки та надання першої домедичної допомоги. Особливо грамотними проявили себе бригадири Василь Герасимюк та Олексій Танасійчук, а також ветеран лісорубської родини Дмитро Шулдак. Крім цього, вони висловлювали свої побажання щодо якості спецодягу та спецвзуття, які не завжди витримують  строк носіння, а також говорили про те, що лісозаготівельна техніка часто  виходить з ладу, а виробничі завдання треба вчасно виконувати.
     Провідний інженер з ОП Іван Коротчук ще раз наголосив робітникам, що підприємство послідовно домагається позитивного результату у виконанні Закону країни « Про охорону праці», робить все необхідне для створення безпечних і нешкідливих умов. А керівництву лісництва подякував за те, що тут на видному місці гарно оформлені куточки з ОП, так само  як і в обігрівальних будиночках, побажав трудових звершень та безпечної праці.

 

Прес – служба.

 

Шановні відвідувачі!

   Ми раді вітати Вас на сайті ФІЛІЇ «БЕРЕГОМЕТСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО»

ДСГП «ЛІСИ УКРАЇНИ»!

   Сподіваємось, що тут Ви знайдете для себе цікаву й корисну інформацію про пріоритетні напрямки розвитку підприємства, товари та послуги, основні досягнення і плани лісівничого колективу Буковини. Ми зробимо все можливе, щоб віртуальна екскурсія сторінками нашого веб-сайту була цікавою і максимально інформативною.

 

Останні новини
17 вересня 2023 о 08:00

Шановні колеги! Щиро вітаю з професійним святом - Днем працівника лісу! В першу чергу хочу висловити вдячність за ваш невтомний і надзвичайно важливий внесок у збереження та розвиток нашої галузі. Спеціалісти лісового господарства - це ті, хто завжди готовий стояти на сторожі природних ресурсів та забезпечити екологічний баланс. Наша праця вимагає великих зусиль, відданості та знань. Прийміть в цей осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку та мирного неба! Дякую усім воїнам-лісівникам, які сьогодні захищають Україну від російських загарбників. Вісна пам'ять тим Героям, які віддали життя за батьківщину. З повагою,  Роман ПРИКАЗКА Директор філії "Берегометське лісомисливське господарство" ДП "Ліси України"

Всі новини