en
Головна сторінка   »  
Новини
« назад

23 березня 2017
Відкритий урок.
 

   Ні в кого не виникає сумніву щодо необхідності охорони та збереження лісів. Саме такий напрямок роботи є найголовнішим у веденні лісового господарства працівниками Берегометського лісмисливгоспу. Тому й господарюють лісівники вправно і уміло, про що свідчать високі проценти природного лісовідновлення.
   Своїми знаннями працівники ДП «Берегометське ЛМГ» вирішили поділитися з тими, для кого трудяться все своє життя – дітьми. Спільно з дирекцією Берегометської ЗОШ I-III ст. №2 та адміністрацією підприємства організовано та проведено відкритий урок у 8-му класі в рамках Всесвітнього дня лісу та Міжнародного дня води. Вчитель біології Жанна Гавалешко розпочала урок зі загального ознайомлення теми, відкриваючи велику цікавість учнів до роздумів що таке ліс. Дітки активно висловлювались і надавали якісні пояснення щодо лісових багатств та самих лісових насаджень.
   Згодом, учні мали змогу послухати з уст професійного лісівника інформацію про важливі напрямки роботи розвитку лісової галузі в Україні та Берегометському лісмисливгоспі зокрема.  Начальник лісового відділу, лісівник з 32-м стажем роботи Ярослав Лазоряк з трепетом та неабияким хвилюванням розповідав школярам про ліси та їх збереження. Яким чином здійснюється робота по охороні лісу, яка  існує господарська діяльність та ознайомив з тими видами лісових насаджень, які притаманні нашому краю.
   Йшося також про розвиток лісового гірського туризму, лісові маршрути, пам’ятки природи, тощо. Запропоновано створити в даному навчальному закладі шкільне лісництво (всього працює три – у Мигівській, Карапчівській та Лопушнянській школах), також ми запросили учнів відвідати деякі лісництва і познайомитись з роботою лісівників наживо. І, звичайно, спільно з лісівниками діти і візьмуть участь в акції «Майбутнє лісу у твоїх руках».
   Приємним видався той факт, що така форма уроку надзвичайно стала цікавою, корисною і необхідною не лише для дітей, а й для вчителів. Про це сказала директор школи Світлана Чепига та завуч з виховної роботи Наталя Марчук.
   Завжди приємно іти до дітей. Вони надихають і дають надію на щось краще і вагоміше.  Наша місія підтримати їх, надати необхідні знання і прививати любов до гарного, потрібного і величного.

 

 

Шановні відвідувачі!

   Ми раді вітати Вас на сайті ФІЛІЇ «БЕРЕГОМЕТСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО»

ДСГП «ЛІСИ УКРАЇНИ»!

   Сподіваємось, що тут Ви знайдете для себе цікаву й корисну інформацію про пріоритетні напрямки розвитку підприємства, товари та послуги, основні досягнення і плани лісівничого колективу Буковини. Ми зробимо все можливе, щоб віртуальна екскурсія сторінками нашого веб-сайту була цікавою і максимально інформативною.

 

Останні новини
17 вересня 2023 о 08:00

Шановні колеги! Щиро вітаю з професійним святом - Днем працівника лісу! В першу чергу хочу висловити вдячність за ваш невтомний і надзвичайно важливий внесок у збереження та розвиток нашої галузі. Спеціалісти лісового господарства - це ті, хто завжди готовий стояти на сторожі природних ресурсів та забезпечити екологічний баланс. Наша праця вимагає великих зусиль, відданості та знань. Прийміть в цей осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку та мирного неба! Дякую усім воїнам-лісівникам, які сьогодні захищають Україну від російських загарбників. Вісна пам'ять тим Героям, які віддали життя за батьківщину. З повагою,  Роман ПРИКАЗКА Директор філії "Берегометське лісомисливське господарство" ДП "Ліси України"

Всі новини