en
Головна сторінка   »  
Новини
« назад

15 лютого 2017
Шана героям!
 

    15 лютого Україна вшановувала воїнів, які брали участь у локальних військових конфліктах, що спалахували на території інших держав. Саме цього дня  виповнилося 28 років з часу виводу військ з Афганістану. Багатьом і не судилося повернутися до рідного порогу, не мало полягло зовсім юних хлопців на каменистій афганській землі, серед них і наш земляк Василь Токар, який народився в с.Мигове, Вижницького р-ну. 
    Вже традиційно воїни-афганці, вдови воїнів-афганців зібралися аби відзначити чергову річницю виведення військ з Афганістану та вшанувати пам'ять полеглих побратимів. 
     Берегометські лісівники жодним чином не залишаються осторонь таких подій і взяли участь у відзначенні даного заходу. Адже серед працівників ДП «Берегометський ЛМГ» також є і воїни-афганці. Одним з таких пишається лісомисливське господарство. Це в минулому справжній лісівник, начальник лісопильного цеху, голова районної громадської організації воїнів-інтернаціоналістів, а зараз Мигівський сільський голова Василь Мудрак.
    Цього року основні заходи таки відбулися у селі Мигово. Спочатку воїни-афганці спільно з представниками районної влади поклали квіти до могил своїх побратимів. 
    Відтак у сільському будинку народної творчості та дозвілля відбулися урочистості, участь в яких взяли близько 80-воїнів фганців, учасники АТО, жителі села, учні школи, працівники Мигівського лісництва, запрошені гості. Вітаючи афганців, представники районної влади відзначили їх ратний подвиг та зауважили, щоі нині воїни-афганці беруть безпосередню участь в АТО.
    - Куди б не закидала доля Вас, дорогі наші земляки, кому довелося брати участь у бойових діях, Ви завжди чесно і сумлінно виконували військову присягу. І сьогодні Ви не залишилися осторонь тих подій, які відбуваються в нашій державі – не замислюючись вийшли на Майдан, коли на нашу землю прийшов агресор, стали на захист незалежності та суверенітету України, хто в лавах Збройних Сил, хто ставши волонтерам і надаючи посильну допомогу бійцям, – звучало з уст виступаючих.
    За мужність та патріотизм воїнів-афганців нагородили почесними грамотами, подяками, пам’ятними медалями «За звитягу».
    Впродовж заходу звучали пісні у виконанні вихованців та працівників Мигівського СБНТД, а також декламували вірші написані Василем Токарем.
    Приємним дарунком для воїнів-афганців та учасників АТО став концерт народного артиста України Павла Дворського з синами Павлом та В’ячеславом. Артисти вітали воїнів патріотичними українськими піснями та душевними і теплими побажаннями. Це було по-справжньому натхненно і велично. Відчуття великого патріотизму, любові до своєї землі та української пісні витала у залі і підносила дух боротьби за мир і свободу нашої країни.

 

прес-служба

 

 

Шановні відвідувачі!

   Ми раді вітати Вас на сайті ФІЛІЇ «БЕРЕГОМЕТСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО»

ДСГП «ЛІСИ УКРАЇНИ»!

   Сподіваємось, що тут Ви знайдете для себе цікаву й корисну інформацію про пріоритетні напрямки розвитку підприємства, товари та послуги, основні досягнення і плани лісівничого колективу Буковини. Ми зробимо все можливе, щоб віртуальна екскурсія сторінками нашого веб-сайту була цікавою і максимально інформативною.

 

Останні новини
17 вересня 2023 о 08:00

Шановні колеги! Щиро вітаю з професійним святом - Днем працівника лісу! В першу чергу хочу висловити вдячність за ваш невтомний і надзвичайно важливий внесок у збереження та розвиток нашої галузі. Спеціалісти лісового господарства - це ті, хто завжди готовий стояти на сторожі природних ресурсів та забезпечити екологічний баланс. Наша праця вимагає великих зусиль, відданості та знань. Прийміть в цей осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку та мирного неба! Дякую усім воїнам-лісівникам, які сьогодні захищають Україну від російських загарбників. Вісна пам'ять тим Героям, які віддали життя за батьківщину. З повагою,  Роман ПРИКАЗКА Директор філії "Берегометське лісомисливське господарство" ДП "Ліси України"

Всі новини