en
Головна сторінка   »  
Новини
« назад

28 листопада 2016
Для роботи і відпочинку
 

    Саме  з такою метою будуються та ремонтуються наші лісові дороги. Адміністрація підприємства постійно приділяє цьому питанню належну увагу. Так, згідно плану розширення транспортної мережі лісмисливгоспу протягом 2010 – 2015 років збудовано більше 29 км нових автодоріг, відновлено майже 18 км. В ц.р. відповідні роботи проведені у Фальківському та Гірсько-Кутському лісництвах, де збудовано 3 км таких доріг, а у Мигівському відновлено 7 км лісових доріг.  Також будуються і ремонтуються мости та водоперепустки.
    Добротні лісові автошляхи відіграють позитивну роль у веденні лісового господарства, адже сприяють вивезенню заготовленої деревини з віддалених лісосік, а також забезпечують процес лісовідновлення та охорону лісових насаджень. Важливою є можливість доїзду до віддалених лісових масивів з метою захисту від порушників та лісових пожеж. А ще вони добре служать місцевому населенню, бо часто з’єднують навколишні села та дають  змогу людям легко добиратися по ягоди чи гриби.
   - Будівництво доріг – це нелегка справа, - каже начальник дорожньо- ремонтної будівельної дільниці  Зіновій Джурик. - Проектуються вони так, щоб були зручними для всіх. А ще це  складна і об’ємна робота , яка вимагає відповідної підготовки, врахування складності рельєфу, виготовлення проектів та чималих коштів. Останні,  до речі, тільки власні, тільки з доходів  підприємства. Будівельники добре розуміють, що сучасний лісовий автотранспорт вантажомісткий, а тому лісові дороги треба час від часу ремонтувати, підтримувати у належному стані.
     Зараз працівники дорожньо- ремонтно- будівельної дільниці сумлінно трудяться над утриманням доріг у зимовий період. Нещодавні снігопади добре випробували їх , та наші працівники з честю справилися зі сніговими проблемами та надіються, що й надалі вчасно очищатимуть трасу від снігових заметів та підсипатимуть шлаком.

       Серед кращих з кращих у роботі слід відзначити бульдозериста Михайла Чорнея, екскаваторників Миколу та Михайла Грабів, грейдериста Юрія Бугайчука та водіїв самоскидів Іллю Мельника і Василя Чорнея.

   Доречно зазначити, що вздовж лісових доріг встановлюються відповідні знаки, шлагбауми, а також наочна агітація, яка закликає громадян берегти і примножувати лісові багатства краю та дотримуватись правил поведінки у лісі. А ще обабіч доріг облаштовують місця відпочинку, щоб відвідувачі могли перепочити та насолодитися усіма дарами карпатської природи.
 

Прес – служба.

Шановні відвідувачі!

   Ми раді вітати Вас на сайті ФІЛІЇ «БЕРЕГОМЕТСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО»

ДСГП «ЛІСИ УКРАЇНИ»!

   Сподіваємось, що тут Ви знайдете для себе цікаву й корисну інформацію про пріоритетні напрямки розвитку підприємства, товари та послуги, основні досягнення і плани лісівничого колективу Буковини. Ми зробимо все можливе, щоб віртуальна екскурсія сторінками нашого веб-сайту була цікавою і максимально інформативною.

 

Останні новини
17 вересня 2023 о 08:00

Шановні колеги! Щиро вітаю з професійним святом - Днем працівника лісу! В першу чергу хочу висловити вдячність за ваш невтомний і надзвичайно важливий внесок у збереження та розвиток нашої галузі. Спеціалісти лісового господарства - це ті, хто завжди готовий стояти на сторожі природних ресурсів та забезпечити екологічний баланс. Наша праця вимагає великих зусиль, відданості та знань. Прийміть в цей осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку та мирного неба! Дякую усім воїнам-лісівникам, які сьогодні захищають Україну від російських загарбників. Вісна пам'ять тим Героям, які віддали життя за батьківщину. З повагою,  Роман ПРИКАЗКА Директор філії "Берегометське лісомисливське господарство" ДП "Ліси України"

Всі новини